מתכון לאורז לבן אחד אחד

אורז לבן אחד אחד, תוספת מעולה לכל ארוחה. טעמו הניטרלי של האורז משתלב נהדר עם כל תבשיל.

מצרכים:

  • 1 כפית שמן
  • 1 כוס אורז
  • 2 כוסות מים
  • קורט מלח
אופן ההכנה:

מומלץ לשטוף היטב את האורז במסננת עד לקבלת מים צלולים

מחממים מעט את השמן בסיר

מטגנים את האורז קלות עד לכיסוי כלל גרגירי האורז

מוסיפים מים רותחים וקורט מלח.

מכסים את הסיר ומנמיכים לאש בינונית - נמוכה

מבשלים במשך 20 דקות. מורידים מהאש ומשאירים מכוסה עוד כ- 10 דקות.

הסוד הוא לא לפתוח את הסיר כלל במהלך הבישול או בזמן ההשהייה.

בתאבון. 

אורז לבן ישמש תוספת נהדרת לתבשיל ירקות ברוטב

 

אולי יעניין אותך גם