חג הפסח הוא חג מאתגר במיוחד לאוכלוסיית הטבעוניים. אז איך בכל זאת נחגוג את החג בצורה משביעה ובריאה?

עדות רבות נמנעות מצריכת קטניות במהלך חג הפסח. שמירה על תפריט טבעוני הופכת קשה יותר ומאתגרת יותר, אך כמובן שלכל עניין יש פתרון. 

שילוב פחמימות בתפריט יעניק לנו תחושת שובע לאורך זמן אך על מנת לשמור על תזונה מאוזנת יש לשלב בתפריט חלבונים וסידן וכמובן ירקות.

ניתן להכין לחמניות מצוינות מקמח מצה. קמח מצה מהווים פחמימה מצוינת. פחמימות נוספות מתאימות הן תפוחי האדמה, הבטטה, 

אולי יעניין אותך גם