מרק עדשים כתומות סמיך, קל להכנה, מזין ומשביע. מומלץ בחום.

מצרכים:

  • בצל בינוני קצוץ
  • 2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
  • כוס עדשים כתומות שטופות היטב
  • 1 כף רסק עגבניות
  • חצי כפית סוכר
  • חצי כפית כמון
  • מעט כורכום
  • כף פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור טחון
  • מלח 
  • כ- 10 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:

מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את הבטטות לטיגון קל ומוסיפים את שאר המרכיבים ולבסוף את המים. 

מערבבים היטב ומרתיחים.

כאשר המרק מתחיל לבעבע מנמכים את האש לאש בינונית ומבשלים כ- 40 דקות.

 

אולי יעניין אותך גם