מרק חומוס הוא אחד המרקים הטעימים והבריאים ביותר. שילוב תפוחי אדמה וחומוס יוצרים חלבון מלא ומשביעים לאורך זמן.

מצרכים:

  • בצל בינוני קצוץ
  • 2 תפוחי אדמה 
  • 2 גזרים
  • 3 שיני שום
  • כוס חומוס (אחרי השרייה) 
  • כף רסק עגבניות
  • כפית כמון
  • 2 גבעולי סלרי (קצוצים או חתוכים גס)
  • חצי כפית סוכר
  • פלפל שחור
  • מלח
אופן ההכנה:

מטגנים קלות את הבצל ומוסיפים את שאר הירקות לטיגון קצר. מוסיפים את השום ואת התבלינים.

מכסים במים ומבשלים כ- 10 דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס

מבשלים כ- 40 דקות

טוחנים את המרק מעט עד לקבלת מרקם גס (לא חובה)

אולי יעניין אותך גם