פסטה ברוטב שמנת פטריות וערמונים מנה מעולה ועשירה מתאימה לימי חג וערבים רומנטים

מצרכים:

פסטה טבעונית טרייה (מומלץ להכין אחרי הכנת הרוטב)

בצל גדול קצוץ

פטריות טריות חתוכות

ערמונים קלופים 

שמנת צמחית לבישול

חצי כוס יין לבן

כפית אבקת מרק פטריות

מעט אגוז מוסקט

מלח ופלפל שחור גרוס על פי טעם

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ואת הערמונים ומערבבים

מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ונותנים לרוטב להצטמצם כ- 10-15 דקות. מערבבים תדיר, עד שהרוטב הופך סמיך

טועמים ומשפרים טעמים.

מכינים את הפסטה, מסננים היטב ומערבבים

אולי יעניין אותך גם