פרחי כרובית בתנור

הכרובית מכילה כמות גבוהה של סיבים תזונתיים וחומרים דמויי אסטרוגן המשמשים כנוגדי חמצון יעילים במניעת סרטן. הדרך המומלצת להכין כרובית היא אפייה בתנור - כך נשמרים יותר ויטמינים.

המצרכים:

כרובית טרייה אחת - מחולקת לפרחים

שמן זית

מלח

אורגנו

אופן ההכנה:

בתבנית מרופדת בנייר אפייה, יש לסדר את פרחי הכרובית ומעליהם להזליף שמן זית. 

לאחר מכן יש לפזר מעל מלח ואורגנו.

את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שפרחי הכרובית משחימים.

בתיאבון!

 

אולי יעניין אותך גם