מתכון לאגרול טבעוני מעולה

אגרול, כל כך טעים וכל כך פשוט להכנה. מתכון לאגרול טבעוני מעולה, רק להוסיף מטבל שאתם אוהבים..

מצרכים:

  • 15 דפי אגרול / עלי סיגרים / בצק פילו
  • 2 גזרים חתוכים למקלות
  • 1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל אדום / ירוק חתוך לרצועות דקות
  • 2-3 בצל ירוק חתוך לרצועות
  • נבטים סיניים
  • פטריות שמפיניון חתוכות דק
  • מלח
  • פלפל שחור 
  • 1 כף קמח
  • 2 כפות מים
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה:

בקערה, מערבבים את על הירקות כאשר הם חתוכים דק. ניתן לשנות את הכמויות או להוסיף / להסיר ירקות שאוהבים פחות. 

פורסים את דפי האגרול על משטח העבודה וחותכים לגודל הרצוי (ישנם עלים בגדלים שונים) במידה ומדובר בעלים עגולים, ניתן להשאירם בשלמותם. 

מערבבים בקערית כף קמח ו2 כפות מים עד לרביכה אחידה ומניחים בצד

ממלאים מתערובת הירקות ומקפלים היטב. מומלץ לקפל משני הצדדים פנימה ורק לאחר מכן לגלגל על מנת לוודא כי האגרול סגור היטב ולא יפתח במהלך הטיגון. 

את סיום הגלגול מדביקים בעזרת הרביכה שהכנו. מורחים מעט מן הרביכה על קצה הדף ומדביקים. 

מקררים במקרר כ- 10 דקות את האגרולים המוכנים ובינתיים מרתיחים שמן בסיר עמוק. 

מטגנים את האגרולים עד להזהבה. 

 

אולי יעניין אותך גם